FOTO VIDEO Incendiu în localitatea Beștepe, izbucnit de la jarul căzut din sobă

0
122

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Tulcea din cadrul ISU Delta au intervenitîn seara de 30 noiembrie, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă, din localitatea Beștepe.

La sosirea echipajelor de salvatori la fața locului, incendiul se manifesta generalizat în interiorul locuinței, cu pericol de propagare la o anexă și locuințele din apropiere.

Pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative, salvatorii au acționat mai bine de două ore și 30 de minute.

În urma evenimentului au ars acoperișul casei în suprafață de aproximativ 100 mp, toate bunurile materiale din trei camere, electrocasnice și articole de îmbrăcăminte.

Cadrele medicale au acordat îngrijiri medicale unui bărbat care a suferit arsuri la nivelul feței și la membrele superioare, ulterior fiind transportat la UPU Tulcea.

Pompierii au reușit să salveze 2 camere ale locuinței, o anexă și locuințele din vecinătate. Aceștia au stabilit ca și cauză probabilă a producerii incendiului, jarul căzut din sobă pe materiale combustibile.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.