FOTO VIDEO. Părintele Cătălin Moroșan a slujit în satul natal din Păltinoasa. Sfânta Liturghie a fost oficiată de către Arhiepiscopul Tomisului

0
2362

Arhiepiscopul Tomisului, împreună cu un sobor de preoți din Constanța, a slujit duminică, cu binecuvântarea IPS Calinic, Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților la Biserica cu hramul “Sf. Prooroc Ilie Tezviteanu” din comuna Păltinoasa.

Credincioșii din parohia județului Suceava l-au așteptat pe ierarh îmbrăcați în costumele populare ale străbunilor, marcând astfel satul tradiționalist!

Sfânta Liturghie a început la ora 08.30 în altarul de vara al parohiei. În cuvântul de învățătură, Ierarhul Tomisului a vorbit despre iertarea aproapelui și înmulțirea rugăciunii în aceste vremuri tulburi!


În încheiere, parintele paroh Mihai Manolache a mulțumit Ierarhului de la Tomis pentru binecuvântarea prin slujire a credincioșilor și a evidențiat evoluția părintelui Moroșan Cătălin din copilărie, prin formarea la strana bisericii, până în clipa de față ca slujitor al Tomisului!

Alexandra VASILE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.