Foto/Video Polițiștii constănțeni au împărțit măști în Piața Tomis III

0
188

Deși o parte dintre constănțeni s-au conformat noilor reglementări privind obligația purtării măștii în spațiile deschise aglomerate, mulți însă nu cunosc aceste prevederi. În sprijinul lor, polițiștii din cadrul IPJ Constanța au derulat o acțiune de conștientizare, explicându-le oamenilor de ce trebuie să poarte, din nou, măștile în spațiile publice, mai ales în cele aglomerate, precum piețele agro-alimentare, stațiile de autobuz și altele de acest fel.

Au fost persoane care au precizat faptul că au luat la cunoștință despre noile obligații, în timp ce alți constănțeni s-au arătat surprinși de faptul că masca a devenit obligatorie, din nou, în spațiile deschise.

De precizat că masca a devenit obligatorie în spațiile publice deschise aglomerate începând de marți, 21 septembrie, ca urmare a deciziei CSU Constanța, după ce rata incidenței a ajuns aproape de 3 la mia de locuitori, în ultimele 14 zile. Amenda pentru nepurtarea măștii în astfel de zone este cuprinsă între 500 și 2.500 de lei.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.