FOTO/VIDEO Utilajele au intrat pe plaja Dacica și au pus la pământ terasa lui Vitcu, construită ilegal

0
3583

Terasa controversatului Iulian Vitcu, de pe plaja Dacica din Faleză Nord, au fost puse la pământ, după mai multe insistențe ale autorităților, cu privire la desființarea construcțiilor ilegale. Joi, 16 septembrie, utilajele au intrat pe plajă și au trecut la acțiune.

La fel ca în primăvara anului trecut, terasa, împreună cu barul și toate aranjamentele aflate pe plaja Dacica, au fost puse la pământ cu tractorul. Afaceristul Iulian Vitcu. Acțiunea a avut loc sub coordonarea unui procuror, ca urmare a faptului că aceste construcții erau ilegale, iar afaceristul a fost somat de mai multe ori să le desființeze. Întrucât nu s-a conformat, s-a trecut la acțiune, astfel încât utilajele i-au pus la pământ tot ce a fost construit, chiar și provizoriu.

La această acțiune au fost prezenți și polițiștii.

De precizat că aceste acțiuni sunt suportate financiar chiar de către cei reclamați, drept pentru care Iulian Vitcu va trebui să deconteze aceste acțiuni. Este adevărat că demolarea are loc la sfârșit de sezon, după ce toată vara a căștigat de pe urma lor.

De precizat că la fel s-a întâmplat și în primăvara anului trecut, când utilajele au pătruns pe plaja respectivă și i-au pus la pământ tot ce era construit ilegal.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.