Fuego, joc şi voie bună la Complexul Cireşica

0
151

Solistul Paul Surugiu – Fuego (44 de ani) e deopotrivă cântăreţ, compozitor, actor şi vedetă de televiziune. De peste 20 de ani e adulat de public. El a petrecut o seară minunată în compania turiştilor marţi, 27 iulie a.c., la Complexul Cireşica din sudul litoralului.

După o perioada în care a fost departe de scenă, Fuego a ajuns din nou în mijlocul oamenilor. “Noi îți mulțumim pentru tot și pentru acest live de poveste! Ești minunat și de neegalat! Te iubim nespus și te vom iubi la nesfârșit! Te îmbrățișez cu mult, mult drag, cu dor, dor, dor și cu multă afecțiune! Să ai o seară așa cum ți-o dorești! Îngerii să aibă grijă de tine, suflet plin de viață!” sau “Atmosferă de vis pentru o seară frumoasă de vară!“, “Ce seară minunată la Cireșica! Felicitări, Paul, pentru bucuria pe care o aduci celor prezenți la malul marii!” sunt doar câteva din mesajele primite de către solist din partea admiratorilor.

VIDEO de la Complexul Cireşica poate fi urmărit aici.

De asemenea, Fuego va concerta şi la Restaurantul Colonadelor din Constanţa. “Mie îmi prinde bine agitația! Sunt un om mereu în priză directă și îmi place așa! Mereu în acțiune, încerc să fac lucruri frumoase, să bucur oamenii și să las ceva în urma mea! Nu e ca o datorie neaparat, ci așa am învățat să funcționez! Parcă altfel, dacă mă scoate cineva din ritm, nu aș mai fi eu! Am timp și de relaxare, de odihnă, de bucuriile sufletului, dar și de activitate intensă, pe mai multe planuri! Cred că viața asta a noastră, la modul general, e prea scurtă ca să o irosim în timp pierdut și în momente care nu ne fac bine sufletului! Și decât să regret la un moment dat că nu am făcut ceva, mai bine profit acum din plin! Voi nu faceți la fel? Vă aștept, pe toți cei din Constanța, pe 1 august, la Restaurantul Colonadelor, pentru o super seară, cu muzică de suflet! Zi faină să aveți!“, susţine Fuego.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.