Furt urmat de agresiune în zona Cora – Brătianu. Victima, o femeie

0
4816
Sediul Secției 4 Poliție Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

O constănțeancă a fost jefuită și bătută în aceiași zi, cel mai probabil de persoane diferite. După ce i-a dispărut geanta și le-a acuzat pe primele persoane văzute în preajmă, una dintre ele a lovit-o peste față. După ce au ajuns la poliție, o terță persoană a sunat la 112 să anunțe că a găsit o geantă, care era chiar cea furată.

Victima stătea pe o bancă în zona Cora Brătianu când a observat în jurul orei 13.30 că nu mai are geanta lângă ea. Atunci a observat și două persoane de sex feminin care se depărtau și a bănuit că ele sunt hoațele. A fugit după ele și a început să țipe să i se returneze poșeta. A urmat un schimb de replici, iar la un moment dat, una dintre cele două acuzat, minoră, a lovit-o cu palma peste față. Atunci, femeia a sunat la 112, solicitând ajutorul, iar un martor la Poliția Locală.

Primii la fața locului au ajuns polițiștii de la locală, care le-au condus pe cele trei persoane la Secția 4 Poliție.

În timp ce se audia partea vătămată, un constănțean a sunat la 112 și a anunțat că pe Aleea Topolog a găsit o poșetă cu acte în ea. Polițiștii deplasați la locul indicat au constat că este cea reclamată de victima de la Secția 4. Lipseau banii și cardurile bancare din ea.

Polițiștii Secției 4 au deschis un dosar de cercetare penală pentru furt și loviri sau alte violențe pentru a stabili exact ce s-a întâmplat.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.