Furtuna a smuls o parte din acoperișul metalic al școlii din Corbu

0
1350
Scoala din Corbu - foto: Facebook

O unitate de învățământ din localitatea Corbu a rămas fără o parte din acoperișul metalic, luni dimineață, în urma furtunii care s-a abătut asupra Dobrogei. Cauzele ar fi, potrivit localnicilor, calitatea superficială a lucrărilor.

Potrivit unor imagini apărute în mediul online, se poate vedea cum învelitoarea metalică a unei școli a fost smulsă de vânt pe o porțiune considerabilă. În același context, au apărut și comentariile cetățenilor din zonă, care acuză calitatea proastă a lucrărilor.

Sperăm că nu a fost nimeni rănit iar constructorul să răspundă pentru calitatea construcției”, susține cel care a postat imaginile pe una din paginile de Facebook ale Comunei Corbu.

În încercarea de a obține un punct de vedere oficial din partea primarului în exercițiu, Marian Gălbinașu, privind vechimea acoperișului, precum și date despre firma care a executat lucrarea, acesta nu a răspuns la telefon.

Din câte se poate observa, a fost nevoie doar de o furtună pentru ca acoperișul unei școli, în care învață copiii, să fie smuls și aruncat în imediata vecinătate a unității. Rămâne de văzut cine va răspunde pentru aceste lucrări făcute de mântuială, dar și cine va suporta cheltuielile necesare reparării acestui acoperiș.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.