Gabriela Ștefania Nuț, drept la replică

0
87

În virtutea dreptului la replică si a corectei informări a opiniei publice în legătură cu asertiunea “Avocata Gabriela Ștefania Nuț (acuzată că-și exercită profesia în mod ilegal – n.r.)” cu care începe articolul :”S-a rupt lanțul de iubire dintre Diana Șoșoacă și avocata Ștefania Nuț” publicat în ziarul online Focus Press in data de 27 septembrie 2022 si scris de reportera Liliana BELCIUG se impune si  dezmintirea asertiunii “Avocata Gabriela Ștefania Nuț (acuzată că-și exercită profesia în mod ilegal – n.r.)” cu care începe articolul de către reporteră.

În ziarul Focus Press din 27.09.2022, reportera Liliana BELCIUG a publicat articolul “S-a rupt lanțul de iubire dintre Diana Șoșoacă și avocata Ștefania Nuț” fără a dori câteva informaţii direct de la mine, Drd. Ma. Gabriela-Stefania Nuț, a fi contactata, aceasta a preferat să preia, din târg informaţii incorecte, eronate cu privire la activitatea profesională, incepand articolul cu alegatia “Avocata Gabriela Ștefania Nuț (acuzată că-și exercită profesia în mod ilegal – n.r.)”

            Asertiunea “acuzată că-și exercită profesia în mod ilegal” este foarte grava, mai ales in conditiile in care, asa cum am spus, nu am fost contactata si intrebata pentru a-i da relatii detaliate cu privire la functiile/ocupatiile juridice ce le-am detinut si le detin, precum si de functiile/ocupatiile de inginer.

           Faptul că se foloseşte apelativul “avocat”, în situaţia în care astăzi nu mai exercit ocupaţia de avocat nu este nimic greşit, nu constituie o infracţiune, o exercitare a profesiei in mod ilegal.

            Pentru a anihila, va aduc la cunostinta ca incepand cu anul 2009 am fost avocat si avocat comunitar înscris in l’Ordre français des avocats du Barreau de Bruxelles, pe tabloul avocaţilor din Baroul Bruxelles, funcţionând ca avocat cu aceleasi drepturi şi obligaţii ale unui avocat belgian, avocat de origine, in prezent exercit functia/ocupatia de arbitru-judecator, precum si de inginer.

        Bunaoara, titlul obţinut de orice persoană ce are o anumită ocupaţie/funcţie, se păstrează în modul de apelare şi după terminarea exercitării functiei/ocupaţiei, indiferent că mai are sau nu mai are poziţia respectivă.

        Prin urmare, data fiind informatia incorecta “acuzată că-și exercită profesia în mod ilegal” luata, culeasa de prin targ, fara a ma consulta, se impune dezmintirea acestei asertiuni pentru a evita denigrarea şi impietarea personalităţii mele, a reputaţiei profesionale, precum şi a eticii mele morale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.