GALERIE FOTO. O echipă a Clubului Câinilor Utilitari a participat la căutarea fetiței de 3 ani, dispărută din Saraiu

0
185
Căutări fetiță dispărută, din Saraiu. FOTO: Clubul Câinilor Utilitari

Joi seară, polițiștii constănțeni au pornit în căutarea unei fetițe de 3 ani, din Saraiu, dată dispărută. O echipă a Clubului Câinilor Utilitari s-a alăturat oamenilor legii, până vineri dimineață.

„Colegii noștrii din echipa Câini de Salvare a Clubului Câinilor Utilitari au intervenit, alături de reprezentanții I.P.J. Constanța, la misiunea de căutare a unei fetițe în vârstă de 3 ani, în localitatea Saraiu.

Solicitarea I.P.J. Constanța a venit joi seară, în jurul orei 23.00. În mai puțin de o oră, colegii noștri s-au mobilizat și au plecat către locație. La ora 03.30 au început căutarea în teren, cu echipe mixte om-câine (șapte voluntari + trei câini). Intervenția colegilor noștri s-a derulat pe o perioadă de cinci ore, în care au acoperit peste 30 km. Oboseala și-a spus cuvântul după o noapte de căutări intense“, au transmis reprezentanții Clubului Câinilor Utilitari.

În ciuda eforturilor depuse, din păcate, vineri, 11 iunie a.c., în jurul orei 11.00, fetița a fost găsită pe câmp, decedată, la o distanță de aproximativ 4 kilometri de locul dispariției.

V.I.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.