Carmangeria Dobrogea, cea mai longevivă din Constanța, este o afacere de familie transmisă din generație în generație, din 1991, dar care s-a reinventat constant, pentru a ține pasul cu vremurile și pentru a oferi clienților carne proaspătă și de calitate, preparate specifice cu un gust extraordinar. Astfel, anul trecut, carmangeria a lansat un modern și original magazin on-line, iar comenzile nu au întârziat să apară. În prezent, se livrează zilnic pachete cu diverse produse din carne și nu numai.
Povestea Carmangeriei Dobrogea a început acum aproape 35 de ani, când Nicolae Moraru – maestru bucătar de talie internațională – a pus bazele unei afaceri cu carne și preparate din carne. Apoi, aceasta a continuat să crească sub managementul fiicei sale, Adina Moraru care, prin dedicare și viziune, a reușit să o transforme într-o sursă de inspirație și un model de business autentic. Iar acum, conform tradiției, fiul acesteia, Antonio Costache, îi oferă consultanță financiară mamei sale.


Carmangeria Dobrogea oferă doar carne românească, neaditivată, de la ferme și abatoare din țară atent selecționate, fapt apreciat de clienți, care devin fideli produselor vândute aici: carne proaspătă de porc, vită, oaie și pui, preparate afumate natural, preparate tradiționale etc. Carne feliată, marinată și condimentată, mici de Dobrogea, vită maturată, carne tocată, burgeri, cârnați proaspeți sau afumați, pastramă, specialități afumate natural cu lemn de fag, preparate tradiționale românești – ciorbă de burtă, tobă, lebăr, șuncă, piftie, jumări, șorici – în total peste 19 tone de produse sunt comercializate lunar de Carmangeria Dobrogea, în cele patru magazine din Constanța, și către un vast portofoliu de clienți HoReCa, și, mai nou, în magazinul on-line www.carmangeria-dobrogea.ro.







În plus, Carmangeria Dobrogea se mândrește cu niște parteneriate fructuoase cu Fabrica de pâine Frontera din Brăila, Crama Viișoara, Fabrica de lactate Băneasa, condimente Condiria și alții, pentru a pune la dispoziția clienților o gamă bogată de produse complementare.
Magazinul on-line al Carmangeriei Dobrogea este structurat surprinzător de util, Adina Moraru dorind să le fie ușor clienților să comande sortimentul de carne potrivit pentru ce doresc să prepare. Astfel, sunt create secțiuni pentru fiecare tip de carne (vită, oaie, porc, pui), iar la rândul lor acestea au subsecțiuni ajutătoare. De exemplu, în categoria „Porc și preparate de porc“, regăsim subcategoriile: Mic dejun, Gustări, Pentru ciorbă, Pentru gătit, Pentru friptură, Pentru grill și În sezonul rece, cu produse tradiționale de sărbători.


Mai mult, în magazinul on-line descoperim secțiunea „Specialități de la Nicu“, cu mici, cârnați, ciorbă de burtă, jumări, răcitură de porc, rulade de oaie și de pui, slănină etc., dar și pe cea de „Afumături ca la țară“, cu 13 produse delicioase.


Și pentru a veni și mai mult în sprijinul celor care vor să facă o comandă, există și o secțiune de „Produse pentru mese festive“. Astfel, stresul organizării unei petreceri este mult mai mic.
Categoria de suflet a Adinei Moraru este cea de „Produse dedicate“. Aici regăsim grija deosebită pe care ea o arată unor categorii speciale de clienți: persoanelor de etnie musulmană, copiilor, gurmanzilor, sportivilor dar și… animalelor de companie (!)
Aproape 180 de produse de carne și nu numai, la doar un click distanță. Iar comanda vă sosește la ușă, pentru o masă delicioasă și sănătoasă.
În Constanța, Ovidiu, Cumpăna și Năvodari, Carmangeria Dobrogea livrează gratuit comenzile de peste 200 de lei, iar pentru comenzile mai mici percepe o taxă de livrare de 15 lei. Pentru persoanele vârstnice sau cu dizabilități, livrarea în aceste zone este gratuită, indiferent de valoarea comenzii.

Pentru restul țării, pachetele atent ambalate în pungi termoizolante sunt expediate prin firma de curierat, pentru o taxă de 30 lei.
Poftă bună!
Valentin ISPAS