GALERIE FOTO. Strada Theodor Pallady din cartierul Palazu Mare, înainte și după ce au fost realizate lucrări de amenajare a carosabilului

0
263

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, a desfășurat anul trecut lucrări de investiții în trama stradală în cartierul Palazu Mare. Strada Theodor Pallady face parte din străzile care au beneficiat de programul de amenajare a carosabilului, alături de străzile Tache Ionescu, Camil Ressu și Ștefan Dărăscu.

Au fost executate lucrări complexe de drumuri. S-au refăcut suprafețele, s-a aplicat un strat de drenaj iar terenul a fost stabilizat prin așternerea mai multor straturi de piatră.

Ulterior, s-a intervenit cu utilaje pentru turnarea asfaltului. Strada a fost asfaltată pe o suprafață de aproximativ 1.000 mp, devenind o arteră pe care traficul rutier se poate realiza în condiții optime.

Lucrările fac parte din prima etapă a procesului de amenajare a carosabilului, care prevede doar un strat de asfalt și un acostament stânga-dreapta cu o lățime de 50 cm, format din piatră.

A.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.