George Măndilă: Tarifele la parcările din Mamaia ar trebui să fie graduale. În zona cluburilor, unde sunt sumele acelea exorbitante cheltuite, parcarea nici nu contează

2
869

George Măndilă, consilierul primarului Vergil Chiţac, a declarat în cadrul unui interviu acordat Focus Press că în Constanţa “se circulă impecabil” la orele dimineţii şi că motivul ar fi acela că elevii au intrat în vacanţă. Sigur, Măndilă nu a negat faptul că este aglomerat după-amiaza pe principalele artere ale urbei, însă acesta a punctat că RAJA are mai multe lucrări în derulare, iar aceasta ar fi cauza, plus faptul că locuitorii Constanţei au tot mai multe maşini.

Discutând despre regulamentul parcărilor şi tarifele aferente, George Măndilă a opinat că, în cazul staţiunii Mamaia, este nevoie de modificări. Potrivit acestuia, ar fi binevenit un amendament prin care tariful să fie diferenţiat: să fie mai mic în zona hotelurilor de unde începe staţiunea şi să crească în zona cluburilor.

“Rău este că în staţiunea Mamaia nu s-au făcut departajări între parcări. Adică, la intrarea în staţiunea Mamaia, unde sunt primele hoteluri, acelea cu camere mici şi care, implicit, au tarifele mici la cazare, parcarea este la fel de scumpă ca şi în Mamaia Nord, unde ştiţi că sunt celebrele cluburi, sunt celebrele evenimente, sunt sumele acelea exorbitante cheltuite şi unde parcarea chiar nu contează (…) Ar fi trebuit să fie gradual”, a spus Măndilă, referindu-se la tarife, comentând chiar că în zona cluburilor tariful ar putea fi chiar mai mult de 4 lei pe oră.

Declaraţii complete – în materialul VIDEO:

2 COMENTARII

  1. Doamna Cucu, daca imi aduc bine aminte, in primavara acestui an, erati foarte vehementa la adresa domnului Mandila si a primarului Chitac. Va spun asta deoarece va urmaresc si vad ca in ultimele 2 luni prezentati doar lucruri bune facute de acestia, ba chiar il aveti invitat pe domnul Mandila. Sper ca avem (urmaritorii focuspress) un raspuns de la dvs. referitor la ameliorarea acesta a atacurilor, deoarece nu este ca si cum primaria nu da in continuare in gropi.
    Multumesc

    • Vă rugăm să verificați cu atenție. Când e de criticat, criticăm, când e ceva bine făcut, prezentăm ca atare. Cu alte cuvinte, lucrurile sunt la fel și ne facem datoria de jurnaliști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.