George Papari, trimis în judecată de DNA pentru luare de mită

0
339
Sediul ABADL. FOTO ABADL

Procurorii DNA au dispus trimiterea în judecată a lui George Daniel Papari pentru luare de mită în stare de libertate. Este vorba de dosarul de când era director al Administrației Bazinale de Apă Dobrogea – Litoral (A.B.A.D.L.). Față de celelalte persoane din dosar s-a dispus clasarea.

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reținut în esență următoarea stare de fapt:

În perioada februarie – aprilie 2016, inculpatul Papari George Daniel, în calitatea meționată mai sus, ar fi pretins de la un om de afaceri (martor în cauză) și ar fi acceptat promisiunea acestuia de a încheia un contract de asociere sau închiriere cu una dintre firmele unei persoane (prieten de-al inculpatului), demersul având ca scop câștigarea, de către aceasta din urmă, a unei licitații care privea închirierea unui sector de plajă.

În același context, inculpatul s-ar fi angajat față de martor ca, în virtutea atribuțiilor sale de serviciu, să dispună constituirea unui nou sector de plajă (anterior utilizat de către A.B.A.D.L. ca și culoar pentru a asigura accesul utilajelor pe plajă), scoaterea la licitație și obținerea acestuia de către omul de afaceri.

Față de celelalte trei persoane, menționate în comunicatul anterior, procurorii anticorupție au dispus clasarea.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.