George și Costică Halep construiesc un bloc de patru etaje în Mamaia Nord

0
281

Societatea Aruba Concept SRL deținută de George și Costică Halep intenționează să construiască în Mamaia Nord un imobil cu regim de înălțime de patru etaje, pe o suprafață de 516.00 mp.  Astfel că a fost depus la Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Constanța un memoriu de prezentare a proiectului.

Potrivit datelor din documentul aferent investiției, amplasamentul este situat pe strada D8, numărul 18 din Mamaia Nord, orașul Năvodari, județul Constanța.

Construcția va fi compusă funcțional în felul următor: la demisol se vor amenaja două garaje închise , 4 locuri de parcare deschise, circulațiile aferente, rezultând opt locuri de parcare; la parter , opt unități locative, hol  și casa scării, și la etajele I – IV,  opt unități locative, nivel, hol + casa scării,  nivel. Imobilul va avea în total 40 unități locative.

Valoarea investiției este de 2.825.000 de lei, iar perioada de implementare propusă este de 36 luni de la emiterea autorizației de construire.

Societatea Aruba Concep SRL a fost înființată în anul 2017, având sediul pe strada Răchitași, municipiul Constanța. Asociați sunt George și Costică Halep, ambii cu câte 50% din capitalul social.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.