George Șișcu, deputat PNL Tulcea: „Pe 31 mai se vor finaliza lucrările începute pe unul dintre sensurile podului ce traversează Canalul Poarta Albă-Midia-Năvodari”

0
194
sursa foto: Facebook/ George Șișcu

Deputatul PNL de Tulcea George Șișcu anunță că pe 31 mai se vor finaliza lucrările începute pe unul dintre sensurile podului ce traversează Canalul Poarta Albă-Midia-Năvodari. Acesta a mai adăugat că lucrările pe celălalt sens vor fi executate începând cu data de 15 septembrie, astfel încât pe timpul verii traficul să nu mai fie afectat și să se circule pe toate cele patru benzi ale podului.

Postarea integrală:

O veste bună pentru toți tulcenii care se deplasează spre București pe autostradă, dar și pentru toți cei care vin în județul Tulcea de pe A2 și apoi de pe A4: pe 31 mai se vor finaliza lucrările începute pe unul dintre sensurile podului ce traversează Canalul Poarta Albă-Midia-Năvodari. Această intervenție a cauzat perturbări semnificative ale traficului, cu timpi de așteptare uneori de câteva zeci de minute. Având în vedere faptul că intrăm în sezonul estival, lucrările pe celălalt sens vor fi executate abia începând cu data de 15 septembrie, astfel încât pe timpul verii traficul să nu mai fie afectat și să se circule pe toate cele 4 benzi ale podului. După ce toate lucrările vor fi finalizate, vom avea un pod modernizat, cu o capacitate de circulație mărită prin lărgirea părții carosabile, ceea ce va duce la un trafic mult mai fluid în zonă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.