George Șișcu, deputat PNL Tulcea, va ocupa funcția de secretar general executiv pentru zona de Sud-Est

0
114
George Șișcu, deputat PNL. FOTO George Șișcu

Deputatul PNL de Tulcea, George Șișcu, a mulțumit colegilor liberali pentru că i-a fost încredințată misiunea de a ocupa funcția de secretar general executiv pentru zona de Sud-Est, în urma ședinței Biroului Permanent Național al PNL.

„Astăzi, în cadrul ședinței Biroului Permanent Național al Partidului Național Liberal mi-a fost încredințată de către colegi misiunea de a ocupa funcția de Secretar General Executiv pentru Zona de Sud-Est (județele Tulcea, Constanța, Brăila, Galați, Vrancea și Buzău). Mă onorează și, în egală măsură, mă responsabilizează votul din BPN. Le mulțumesc pentru încredere tuturor colegilor din conducerea PNL, și în mod deosebit celor șase Președinți ai filialelor din regiunea pe care o voi coordona alături de Vicepreședintele Regional pentru Sud-Est, dl Silviu Iulian Coșa, prefectul județului Constanța”, a transmis George Șișcu.

Deputatul a mai precizat că trebuie ca liberalii să se asigure că sunt pregătiți pentru anul 2024.

„Partidul Naţional Liberal guvernează neîntrerupt România de la finalul anului 2019 și conduce actualul Executiv prin persoana Premierului României, Nicolae Ciucă, Președintele partidului. În aceeași măsură, pe lângă majoritatea eforturilor noastre, care se îndreaptă spre asigurarea unei guvernări performante și competente, trebuie să ne asigurăm că vom fi pe deplin pregătiți pentru anul 2024, când vom avea patru rânduri de alegeri. Organizațiile PNL au nevoie de coerență și dinamism în pregătirea pentru scrutinurile de anul viitor și îmi voi pune toată experiența politică și de organizare pentru a fi pregătiți și pentru a câștiga majoritatea voturilor românilor. #SEPOATE!”, a mai precizat Șișcu.

P.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.