Gest de ”bun creștin”: a furat flori din curtea Baroului, în timp ce venea de la biserică, de Florii. A fost surprinsă de camere

0
1894
A furat flori din curtea Baroului, de Florii

O femeie a furat flori din curtea Baroului Constanța, exact în Duminica Floriilor, în timp ce se întorcea de la biserică.

Femeia, care pare că venea de la biserică, având în mână o coroniță din salcie, nu s-a gândit că ar putea fi filmată de camerele de supraveghere. Femeia s-a uitat în jurul său să nu fie văzută de cineva, apoi s-a aplecat și a rupt florile, ca și cum ea le-ar fi plantat.

Întreaga scenă a fost surprinsă de camere, iar imaginile au ajuns în mediul on-line, postate de decanul Baroului Constanța, avocatul Cătălin Filișan.

Ca o bună creștina, doamna din poze a fumat o țigară, atentă să treacă toată lumea, apoi a furat cea mai frumoasă floare din gradina Baroului. Are în mână o coroniță dintr o ramură de salcie, în zi de mare sărbătoare. Face o cruce, dracuiește lumea rea și trece mai departe. Haideți să o facem celebră pe bună creștina!! Cine o recunoaște, vă rog mesaj”, a scris Cătălin Filișan pe pagina sa.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.