Gheorghe Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul: “Va fi greu cu Dinamo, chiar dacă nu sunt într-o perioadă prea bună”

0
1387

Gheorghe Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul, a declarat, miercuri, că partida cu Dinamo, din cadrul etapei a 7-a a play-out-ului, va fi una foarte grea pentru echipa sa, chiar dacă bucureştenii nu traversează o perioadă prea bună din punct de vedere al rezultatelor.

E un meci important, cu o echipă de tradiţie, un club mare. Încercăm ca la fiecare meci de acasă din play-out să facem puncte şi ne gândim la acest lucru. Va fi foarte greu, chiar dacă Dinamo nu este acum într-o perioadă foarte bună. Cu siguranţă că va trebui să jucăm foarte bine pentru a scoate un rezultat pozitiv“, a spus Hagi.

Tehnicianul echipei constănţene consideră că Dinamo are un lot omogen, cu jucători buni în atac, chiar dacă nu au marcat prea multe goluri în ultima perioadă: “Mentalitatea noastră este să marcăm cât mai multe goluri, aşa am făcut în acest play-out, din păcate statistic reiese că am şi primit multe goluri. Sperăm ca mâine să avem un fotbal bun şi să marcăm mai mult şi să primim mai puţine. Eu cred că Dinamo are jucători foarte buni în atac, au un lot omogen, cu jucători foarte buni. În teren care va fi mai iute va câştiga. Va fi o luptă grea, pentru că fiecare punct în play-out e important“.

Partida Viitorul – Dinamo, din cadrul etapei a 7-a a Ligii I, se va disputa, joi, de la ora 20:00.

Alexandra VASILE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.