Gheorghe Hagi pleacă de la FC Viitorul pentru a reveni în fotbal ca antrenor

0
420
Gheorghe Hagi, foto: arhivă

Gheorghe Hagi ar putea lăsa FC Viitorul pe mâna lui Gică Popescu și să preia o altă echipă, după ce, în prealabil, s-a retras de pe banca tehnică a echipei constănțene, pentru a se ocupa strict de probleme administrative.

”Regele” Hagi ia în calcul varianta să revină în fotbal ca antrenor, la un club din străinătate, asta după ce, relativ recent, a primit oferte, fără a încheia vreun contract. Chiar a refuzat o ofertă, în urma căreia ar fi primit un salariu de 10 milioane de euro pe an, potrivit EVZ.ro.

Gică Popescu, președintele FC Viitorul, a anunțat că Hagi ar putea să înceapă un nou proiect din vară.

Gică a avut oferte în iarnă, care s-ar putea relua și în vară. Pentru că echipa respectivă nu a pus un antrenor nou, ci unul de la echipa a doua. A avut și o propunere de la o formație aflată în primele 6 campionate din Europa. Hagi dorește să ia o echipă din sezonul următor. A zis. Gata, îmi ajunge un an! Va rămâne în Europa. A avut o ofertă uriașă, pe bani mulți, dar nu din Europa, și a refuzat-o Din punct de vedere financiar era foarte bine. Aproape de 10 milioane de euro pe an. Gică vrea să aibă un proiect care să-i permită să facă performanță”, a anunțat Gică Popescu la Digi Sport.

În cazul în care cumnatul său va pleca de la Viitorul, „Baciul” va fi cel care va prelua comanda clubului de la Ovidiu. Hagi a mai lucrat în străinătate doar la două cluburi. La începutul carierei, după experiența avută în 2001 la echipa națională, fostul fotbalist a ajuns la Bursaspor. Club turc la care a stat din iulie 2003 până în noiembrie 2003, scrie EVZ.ro.

Apoi a antrenat la Galatasaray Istanbul, în două mandate (martie 2004 – mai 2005 și octombrie 2010 – mai 2011).

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.