Gică Hagi, comunicat despre negocierile pentru preluarea naționalei României

0
57

Gheorghe Hagi a lămurit, printr-un comunicat de presă, de ce nu a acceptat postul de selecționer al României, post rămas vacant în urma demisiei lui Mirel Rădoi.

„În urma numeroaselor speculații, interpretărilor apărute în mass-media cu privire la postul de selecționer, doresc să transmit următoarele: 

– Am primit o ofertă din partea președintelui Federației Române de Fotbal pentru postul de selecționer al Naționalei României, dar, chiar dacă mi-am dorit, acest lucru nu este posibil atâta timp cât sunt acționar majoritar la un club din Liga 1, nu așa cum s-a speculat că am refuzat!

Doresc succes echipei României și noului selecționer în atingerea obiectivelor !” a transmis Hagi. FRF caută o nouă variantă de selecționer după refuzul lui Hagi, iar primul pe listă pare a fi Răzvan Lucescu.

În vârstă de 52 de ani, Răzvan Lucescu ar fi la al doilea mandat ca selecționer al României după cel din 2009-2011.

Campion în Grecia cu PAOK (2019), campion în Arabia Saudită (2020) și câștigător al Ligii Campionilor Asiei (2019), Răzvan Lucescu a mai antrenat la: Rapid, FC Brașov, El Jaish, Petrolul, Skoda și Al Hilal.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.