Gigi Uda vrea să construiască, în centrul orașului, un bloc cu peste 60 de locuințe și aproximativ 80 de locuri de parcare

0
2984
Foto cu rol ilustrativ

Încă un pas spre realizarea unei investiții imobiliare, în municipiul Constanța, bifat de afaceristul Gigi Uda. După solicitarea pentru emiterea acordului de mediu, beneficiarul a depus memoriul de prezentare al proiectului. Construcția se va realiza în centrul orașului, pe strada Griviței, numărul 8-8bis-10. Tot în această zonă, investitorul dorește să mai ridice un bloc, pentru care a primit, deja, undă verde din partea autorității competente de mediu.

Prin noul proiect se propune realizarea unui imobil de locuințe colective cu regim de înălțime S+P+4Etaje, cu parcaje și spații tehnice la subsolul general, ce se construiește pe 95% din suprafața terenului, în vederea asigurării numărului necesar de locuri de parcare. La subsol se va amenaja, pe lângă spatiile tehnice și parcaje (68 de locuri), și un spațiu de protecție civilă. Pe terasa peste subsol se amenajează 20 locuri de parcare, iar restul terenului va fi amenajat ca spațiu verde și spațiu de recreere.

Numărul de unități locative din noul bloc va fi de 64, cu diverse structuri: tip studio, apartamente cu o cameră, două sau trei camere. La parter vor fi amenajate spaţii comerciale în suprafață de 550 mp, dar și spații cu activități complementare locuirii: depozitare biciclete și cărucioare.

Valoarea investiției este de 20.078.240 de lei, iar perioada de implementare a proiectului este de trei ani de la obținerea autorizației de construire.

Cea de-a doua investiție de pe strada Griviței a lui Gigi Uda, de la numărul 40, vizează realizarea unui imobil de locuințe colective cu regim de înălțime 2S+P+4E. Conform Certificatului de urbanism nr. 1.783 din 02.08.2022, emis de Primăria Constanța, terenul aflat în intravilan are categoria de folosință curți-construcții.

Societatea Biodam SRL, care va construi blocurile, a fost înființată la data de 18 septembrie 2003, având sediul pe strada Republicii, numărul 3Bis, din satul Baia, județul Tulcea. Unic administrator și asociat este Gigi Uda. Cifra de afaceri raportată în anul 2021 a fost de 57.973.628 de lei, datoriile de 38.075.819 de lei și numărul mediu de angajați, de patru.

Loredana MIHAI

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.