Gimnastele din Cumpăna au cucerit 5 medalii la Braşov. Mariana Gâju: “Ne-au reconfirmat că își merită titlul de campioane”

0
392
Foto: Facebook

Gimnastele din localitatea Cumpăna au cucerit 5 medalii la Campionatul Naţional de la Braşov. Primarul Mariana Gâju a dorit să le răsplătească marţi, 13 octombrie a.c., pe “ambasadoarele” comunei Cumpăna. “Ne-au reconfirmat că își merită titlul de campioane, de ambasadoare ale comunei noastre și că sunt cele mai bune”, susţine edilul.

Mariana Gâju a răsplătit gimnastele din Cumpăna

O mare bucurie și mândrie a simțit primarul la aflarea veștii că micuțele gimnaste, antrenate de profesorul Elena Vlad, au urcat din nou pe podium la Campionatul Național “Mica gimnastă 2020”, desfășurat la Brașov și au cucerit 5 medalii la gimnastică ritmică.

Performanța campioanelor noastre, obținută cu multă muncă, dăruire, antrenamente și ambiție merită răsplătită cu mult mai mult însă administrația locală, în parteneriat cu CS Victoria Cumpăna, le-a premiat cu sume simbolice, după puteri, însă vreau să știe că prețuirea pe care le-o purtăm și mândria că reprezintă marea familie a comunei Cumpăna nu au preț. Dragele mele, voi sunteți viitorul comunei noastre, al sportului și al performanței prin sport. Vă mulțumim pentru tot ce faceți pentru comunitatea noastră, pentru poveștile pe care le scrieți cu grație la fiecare competiție și vă vom sta mereu alături“, a declarat primarul Mariana Gâju.

Alexandra VASILE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.