Groapă de gunoi improvizată în Satul de Vacanță

0
98

Chiar dacă mai multe firme au fost sancționate de polițiștii locali pentru că au aruncat gunoiul la întâmplare, astfel de comportamente nu au dispărut.

După ce o societate comercială de pe strada Bărăganului a fost amendată pentru că a depozitat pe trotuar deșeurile ce ar fi trebuit să fie ridicate a doua zi de operatorul de salubritate, o situație similară s-a petrecut în Satul de Vacanță. O firmă a vrut să scape mai repede de deșeurile adunate și le-a aruncat pe domeniul public.

Pentru aceasta, operatorul economic a fost sancționat cu amendă de 20.000 de lei, conform Legii 211/2011, și a fost dispusă măsura salubrizării, având în vedere că deșeurile nu erau organizate în recipiente specifice. În plus, Primăria Constanța a sesizat Comisariatul Județean Constanța al Gărzii Naționale de Mediu.

Polițiștii locali constănțeni verifică zilnic zonele în care se depozitează deșeuri vegetale, menajere sau inerte și identifică depozite nelegale, aplicând, ori de câte ori este cazul, sancțiuni contravenționale.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.