H.C.D.S. s-a calificat în turul al doilea preliminar al EHF European League

0
348

Handbal Club Dobrogea Sud Constanța a câștigat, astăzi, returul cu HC Victor Stavropol, după ce se impusese și în Sala Sporturilor, în fața rușilor.

H.C.D.S. s-a impus, astăzi în returul cu HC Victor Stavropol cu scorul de 28-27 (13-11), calificându-se, astfel, în turul al doilea preliminar al European Handball League. Delfinii merg mai departe pentru că și săptămâna trecută s-au impus în fața rușilor, scor 26-18, în Sala Sporturilor Constanța.

Handbaliștii constănțeni au ajuns foarte greu în Rostov Don, fiind opriți în Istanbul deoarece clubul gazdă nu anunțase Poliția de Frontieră rusă de vizita H.C.D.S. Așa că au petrecut o noapte în aeroportul turc, apoi o zi la hotel și prin Istanbul, îmbarcându-se cu doar 17 ore înainte de debutul meciului. Fără odihnă, fără acomodare sau antrenament oficial, însă cu multă motivare, delfinii au reușit victoria.

Principalii marcatori pentru Handbal Club Dobrogea Sud Constanța au fost Rocha (7 goluri) şi rusul Komogorov (6 goluri).

„Puteați să ne plimbați prin toate fusurile orare din Rusia, să ne duceți la Rostov cu escale prin Moscova și Sankt Petersburg, că tot vă băteam. Mândru de echipa mea! Hai, Constanța!“, a scris George Buricea după meci, pe principala rețea de socializare.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.