Hârşova: de ce este nevoie de camere de supraveghere la intrările în oraş

0
533

Pentru mandatul 2020-2024, administraţia locală din Hârşova are în plan să modernizeze sistemul de supraveghere video şi să monteze mai multe camere, unele dintre ele pentru identificare facială. Motivul: pe lângă cazurile izolate de vandalism din oraş, Hârşova se confruntă şi cu problema câinilor fără stăpân.

„Vrem să montăm camere la intrările în oraş, pentru că sunt maşini care vin periodic şi lasă câini din alte localităţi la noi”, spune primarul oraşului Hârşova, Viorel Ionescu. Dacă respectivele camere vor fi cu identificare facială – rămâne de văzut. „Vom solicita puncte de vedere, pentru a ne asigura că sunt conforme cu legislaţia în vigoare”, a adăugat Ionescu.

Planul este ca în oraş să fie montate 50 de camere, iar 6 dintre acestea să fie amplasate la intrarea în localitate, pentru monitorizare. Referitor la proiecte, Viorel Ionescu a mai declarat că unul foarte important se referă la introducerea reţelei de gaze. Mai multe detalii despre planurile de viitor le puteţi afla din materialul VIDEO:

A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.