Hașotti a dat în judecată Senatul: vrea înapoi pensia specială

1
1128

Fostul parlamentar Puiu Hașotti a dat în judecată Senatul României și Secretariatul General Senatului, pentru recuperarea pensiei speciale. Deocamdată, Tribunalul Constanța nu a stabilit un prim termen în acest dosar.

Fostul senator P.N.L. Puiu Hașotti a chemat în instanță, la începutul lunii aprilie a.c., Senatul României și Secretariatul General Senatului, în materie de asigurări sociale, pentru nulitate act.

Până acum, este singurul reclamant dintre foștii parlamentari constănțeni care solicită acest lucru.

Pensiile speciale au fost desființate în luna februarie a.c., cu votul majorității actualilor deputați și senatori (doar U.D.M.R. nu a votat), mulți colegi de partid cu Puiu Hașotti. Ele au fost introduse în 2015, la inițiativa P.S.D.-ului condus de Victor Ponta.

În vârstă de 68 de ani, Hașotti a fost senator P.N.L. de Constanța în mandatele 2004-2008, 2008-2012 și 2012-2016, dar și deputat în legislaturile 1996-2000 și 2000-2004.

V.I.

1 COMENTARIU

  1. Puiu Hasoti, armân (makidon, macedonean) după mamă si tată, a fost, in perioada cât a fost parlamentar, cât si după, unul dintre cei mai feroce anti armâni. El afirma, in acea perioadă următoarele: Atât timp cât voi fi eu la putere, aromânii nu vor obtine niciun drept specific lor. Fie ca blestemele lui Constantin Belimace din imnul său, Dimândarea păruntească, să-l bântuie atâtea zile cât va trăi acest prudot (trădător de neam)!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.