HCDS se reunește luni cu gândul la titlu

0
179

Handbal Club Dobrogea Sud se va reuni luni, 11 ianuarie, la ora 18.00, în Sala Sporturilor și va face pregătirea la Constanța, până la startul returului Ligii Naționale, programat la începutul lunii februarie.

Va fi o reunire în efectiv redus. Trei sau chiar patru jucători nu vor putea spune prezent la primul apel din 2021 al antrenorului Djordje Cirkovic.

Centrul Onur Ersin a jucat pentru Turcia în dubla, contra Poloniei, în grupa a 5-a din preliminariile EURO 2022.

În schimb, pivotul muntenegrean Nebojsa Simovic nu a mai disputat cu naționala țării sale meciurile cu Suedia din grupa a 8-a, din care face parte și România. Nordicii au anulat deplasarea la Podgorica după ce au raportat un caz Covid în echipă. Nici meciul care urma să aibă loc duminică, în Suedia, nu se mai joacă, astfel că Simo ar putea reveni mai devreme la Constanța.

Și Vitaly Komogorov va întârzia câteva zile. Rusul a primit mai multe zile libere de la club pentru că la sfârșitul anului internaționalul rus a devenit tată pentru prima dată: are un băiețel, pe nume Matvei.

Brazilianul Fabio Chiuffa va lipsi toată luna ianuarie, el fiind cu echipa Braziliei la Campionatul Mondial din Egipt (13-31 ianuarie).

În primul meci oficial din 2021, HCDS va înfrunta CSM Bacău. HC Dobrogea Sud a încheiat prima parte a sezonului pe locul trei, la egalitate de puncte, dar cu un meci în plus, cu Potaissa Turda ocupanta locului 2, și la 9 puncte distanță de Dinamo, care este lider detașat.

În 2021 HCDS va încerca să câștige și Cupa României, trofeu pentru care va lupta alături de celelalte 15 echipe din prima ligă. 

Tudorel ENE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.