Hira desființează posturile tuturor directorilor din cadrul RAEDPP

0
1082
Stere Hira

Consilierii locali vor vota vineri, 26 februarie a.c., și proiectul de hotărâre privind aprobarea organigramei și a statului de funcții ale Regiei Autonome Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța. Noul director general interimar propune desființarea tuturor posturilor de director.

Pe ordinea suplimentară a ședinței ordinare a Consiliului Local Constanța de vineri, 26 februarie a.c., a fost introdus și proiectul de hotărâre privind aprobarea organigramei și a statului de funcții ale Regiei Autonome Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța.

În aceste momente se desfășoară ședința Comisiei de specialitate nr. 3 a Consiliului Local, pentru avizarea acestui proiect de hotărâre și a altora incluse pe ordinea de zi și ordinea suplimentară a ședinței de C.L. Constanța.

Noul director general interimar al R.A.E.D.P.P., Stere Hira, propune desființarea tuturor posturilor de director din cadrul regiei. Cei cinci vor reveni pe posturile pe care le-au deținut anterior sau vor ocupa altele vacante.

„Atribuțiile directorilor au fost preluate de șefii de servicii ale regiei. Din 145 de posturi câte există acum, vom rămâne cu 131 după aprobarea acestui proiect de hotărâre.

Prin desființarea posturilor de director am ridicat o presiune salarială de aproximativ 40.000 de lei, lunar, asupra bugetului regiei.

Această modificare eficientizează activitatea R.A.E.D.P.P. și micșorează fondul de salarii“, a declarat Stere Hira consilierilor locali din cadrul Comisiei de specialitate nr. 3 a C.L.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.