Horia Constantinescu, nemulţumit de detaşarea în Bucureşti: plănuieşte să conteste în instanţă decizia şefilor

0
1100
Horia Constantinescu

Şeful Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa, Horia Constantinescu, a fost detaşat  la Bucureşti, în locul lui, la malul mării, fiind împuternicit să conducă instituţia, interimar, Paul Cristian Voicu.

Conform ordinelor emise în acest sens, Constantinescu va face parte dintr-un Grup de Lucru constitui în cadrul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, din personal de la nivelul tuturor structurilor teritoriale, care însoțesc echipe de control la operatori sub coordonarea comisarului șef al CRPC regiunea București – Ilfov și au ca scop identificarea de produse neconforme provenite din spațiul extracomunitar și aplicarea legislație.

Detaşarea  ar fi un soi de “schimb de experienţă” şi de “şcolarizare” pentru cei din teritoriu – cel puţin aşa percepe situaţia Horia Constantinescu. Acesta a declarat, ironic, faptul că, după ce a condus Corpul de Control al preşedintelui Autorităţii pentru Protecţia Consumatorilor, chiar avea nevoie de o astfel de “şcolarizare”. „Dacă aş fi fost şeful ANPC, nici mie nu mi-ar fi convenit ca cineva să nu îmi respecte ordinele, aşa că sunt aici, respect decizia. Am o părere personală despre această detaşare, dar cred că o voi tranşa până la urmă în instanţă”, a spus Constantinescu. Cu alte cuvinte, nu este exclus ca Horia Constantinescu să conteste în instanţă detaşarea, dorind să revină cât mai rapid la Constanţa, unde plănuieşte, pe de altă parte, să candideze la primărie.

Citeşte şi:

Alexandra CUCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.