Horia Constantinescu și eTREZIREA, în misiune de igienizare a Parcului Gării

0
132

Întâlnirea dintre Horia Constantinescu, candidatul PPU-SL la Primăria municipiului Constanța și constănțenii care locuiesc în zona Parcului Gării, nu a rămas fără ecou. După ce, în urma vizitei, Horia Constantinescu a semnalat starea deplorabilă în care se află Parcul Gării, suntem bucuroși să constatăm că echipele Primăriei Constanța, responsabile de îngrijirea spațiilor verzi, s-au mobilizat și au acționat zona respectivă.

https://www.facebook.com/watch/?v=2751583595118751&extid=GL0kbwdMCInEdDAv

Astăzi, 4 septembrie 2020, Horia Constantinescu a revenit în Parcul Gării și alături de voluntarii Asociației eTREZIREA a demonstrat că nu este necesar un efort ieșit din comun pentru a păstra acest loc curat și îngrijit. Cu această ocazie, candidatul PPU-SL a transmis și un mesaj primarului un funcție: “Domnule Făgădău, acceptați faptul că trebuie ca alții să vă arate ce este de făcut! Sunteți demult depășit de oricare dintre problemele administrative ale acestui oraș! Este o regulă generală, nescrisă, de care domnul Făgădău nu ține cont: nu știi ce să ceri oamenilor din subordinea ta, dacă nu te afli, măcar un moment, alături de ei să poți evalua efortul acestora”.

Cinci voluntari eTREZIREA au curățat una dintre intrările în Parcul Gării, în cinci ore. 

A fost nevoie de o mobilizare a Asociației eTREZIREA pentru a arăta, din nou, că lucrurile pot fi făcute dacă ar avea cine să se impună. Ne dăm seama că trebuie să fim prezenți, măcar în această perioadă, în fiecare dintre grădinile publice, pentru a demonstra, încă o dată, că Primăria se ține după noi. Dacă în urmă cu câteva zile vă arătam dezastrul din acest parc, astăzi el arată de o mie de ori mai curat. Această intrare am curățat-o noi. De restul s-au ocupat, într-un târziu, angajații Primăriei, numai după ce noi am fost aici. Iar filmarea și imaginile o pot dovedi de la sine. Trebuie să ne mobilizăm și să dovedim că se poate. Dar pentru asta, Constanța are nevoie, în fruntea administrației locale, de un om gospodar, nu unul care permanent, ascunzându-se în spatele biroului, încearcă să copieze și să ajungă din urmă inițiativele contracandidaților”, a declarat Horia Constantinescu, candidatul PPU-SL la Primăria municipiului Constanța. 

Comandat de PP-USL Constanţa,

Executat de FOCUSPRESS ONLINE SRL – portal: www.focuspress.ro

Cod AEP mandatar: 21200022

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.