Horia Constantinescu, suspendat din funcția de comisar șef

0
237

Horia Constantinescu, candidatul PPU-SL la Primăria municipiului Constanța intră de vineri, 28 august, oficial, în campanie electorală. Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor a emis miercuri, 26 august a.c., ordinul de suspendare din funcția de conducere deținută de acesta la nivelul Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor, Regiunea Sud-Est (Galați) – Constanța, pe perioada campaniei electorale.

Așteptam cu nerăbdare ordinul ANPC-ului. Pentru mine vineri începe cu adevărat lupta. Avem un proiect pentru Constanța foarte bine structurat, ce oferă soluții concrete pentru dezvoltarea orașului. Îmi doresc ca până în ziua alegerilor acest proiect să ajungă în mintea și sufletul fiecărui constănțean.  O adevărată cursă electorală ar trebui să fie o competiție a ideilor și a  soluțiilor concrete, în semn de respect atât pentru Constanța cât și pentru voi toți, cei care dețineți puterea de a schimba ceva. Etrezirea!“, a declarat Horia Constantinescu, candidatul PPU-SL la primăria Constanța.

Horia Constantinescu și-a lansat oficial candidatura la Primăria municipiului Constanța la începutul lunii martie atunci când a urmat aceeași procedură a solicitării suspendării din funcție. În contextul pandemiei de COVID 19 și-a reluat activitatea la conducerea CRPC Constanța. Ultima cerere de suspendare din funcție a fost depusă pe 19 august a.c.

   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.