Horia Tecău și-a încheiat cariera cu o victorie

0
106

Horia Tecău s-a retras din tenis după o victorie în cadrul Turneului Campionilor. Tenismanul constănțean și Kevin Krawietz erau eliminați înainte de disputarea acestui meci, astfel că victoria este una de palmares.

Sportivul în vârstă de 36 de ani și partenerul său, Kevin Krawietz, au obținut o victorie împotriva perechii Marcel Granollers-Pujol și Horacio Zeballos, scor 6-3, (1) 6-7, 10-6, la capătul unui meci care a durat o oră și 41 de minute.

După partida din Turneul Campionilor, Horia Tecău a confirmat retragerea din tenisul de performanță. 

„O mulțime de emoții am acum. Sunt recunoscător. Pentru călătorie, pentru ceea ce am experimentat și pentru oamenii pe care i-am întâlnit pe parcurs.

Sportul a fost locul meu de joacă, clasa mea, m-a învățat să visez, să cred și să dezvolt abilități de viață în acest proces.

Energia de pe terenul de tenis și a fanilor tenisului m-a răsplătit enorm și voi păstra acest sentiment cu mine pentru totdeauna.

Acum este timpul să ne bucurăm de viață într-un mod diferit și să transformăm toată această energie într-o nouă formă“, este mesajul sportivului constănțean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.