Tragedie la Mangalia: cei doi fraţi care administrau balta Inului au murit înecaţi; unul dintre ei pescuia folosind curent

0
6738

Alertă la Mangalia: un apel la 112 a alertat autoritățile, în jurul orei 19:00, precum că două persoane au căzut în Balta Inului.

Potrivit reprezentanților ISU Dobrogea, la fața locului au intervenit un echipaj de descarcerare și unul pentru pentru primul ajutor. Doi bărbaţi (fraţi) au fost scoşi din apă în stare de stop cardio-respirator. Din păcate,ambii au fost declaraţi decedaţi.

Update:

De precizat că, potrivit primelor informaţii, unul dintre cei doi fraţi pescuiau cu unelte interzise – foloseau curent.

Update 2:

Ar fi vorba despre 2 bărbați, de 48, respectiv 50 de ani, administratorii bălţii Inului. Conform datelor noastre, este vorba despre Ruscu Cătălin şi Vasilică. Bărbatul de 48 de ani s-ar fi aflat la pescuit pe un luciu de apă din extravilanul municipiului Mangalia iar la un moment dat s-ar fi electrocutat, iar apoi s-ar fi înecat. Bărbatul de 50 de ani, aflat în zonă, ar fi încercat să îl salveze, însă din nefericire și acesta s-a înecat. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.