I-a agresat pe polițiștii care l-au prins consumând alcool în Gara Constanța

0
224
Foto-arhivă

Un individ a devenit recalcitrant după ce a fost surprins consumând băuturi alcoolice în Gara Constanța. Apoi a devenit nervos când a fost amendat, ba i-a mai și lovit pe polițiști. Acum este trimis în judecată pentru utlraj.

În speță, este vorba despre Adrian Tudor, un bărbat în vârstă de 36 de ani care, din cauza faptului că a fost sancționat contravențional către doi agenți de poliție, fiindcă a fost prins consumând băuturi alcoolice într-un loc public, a devenit reclacitrant și i-a lovit, fiind acuzat de ultraj.

Concret, anchetatorii au reținut faptul că pe data de 1.06.2021, în jurul orei 11.00, inculpatul a agresat fizic agenţii de poliţie C.R.M şi P.M.B, care se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, după ce aceştia l-au sancționat contravențional, întrucât a fost depistat consumând băuturi alcoolice în incinta stației CF Constanța. Persoana vătămată P.M.B. a suferit leziuni traumatice ce necesită pentru vindecare 3-4 zile de îngrijiri medicale, iar persoana vătămată C.R.M. a suferit leziuni traumatice ce necesită pentru vindecare 4-5 zile de îngrijiri medicale.

Cercetările au fost desfășurate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, iar pe data de 24 iunie, acesta a fost trimis în judecată pentru ultraj. Primul termen de judecată, pe fondul cauzei, a avut loc săptămâna trecută.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.