Ianis Hagi este aproape de a prinde transferul carierei

0
311
Ianis Hagi, sursa foto: Eurosport.ro

Ianis Hagi are, pe zi ce trece, șanse din ce în ce mai puține să rămână la Glasgow Rangers. Paradoxal însă, acest lucru ar putea să însemne pentru Ianis șansa vieții.

Mijlocașul este la un pas de a semna cu Lazio Roma. Ediția tipărită a prestigiosului ziar „Gazzetta dello Sport” anunță că italienii sunt gata să plătească 10 milioane de euro pentru internaționalul român, care se află în acest moment sub contract cu Genk, dar este împrumutat la  Glasgow Rangers.

Lazio pregătește o campanie de transferuri de senzație pentru a ataca în sezonul 2020-2021 al treilea titlu din istorie, după cele din 1973-1974 și 1999-2000, iar Ianis este în capul listei lui Simone Inzaghi, antrenorul trupei din capitala Italiei.

Trei sunt argumentele pentru care Lazio insistă pentru Hagi junior: prețul extrem de mic raportat la polivalența jucătorului și la posibilitatea lui de a exploda, vorba bună pusă de Radu Ștefan, unul dintre oamenii de bază din echipa vulturilor și afinitatea antrenorului Simone Inzaghi pentru jucători tineri și creativi.

Singura mare problemă în efectuarea transferului s-ar putea să fie… nu foarte proverbiala lăcomie scoțiană. Rangers are o clauză în contractul de împrumut de 4,5 milioane de euro, prin care îl poate achiziționa imediat pe Ianis de la Genk. Astfel că doar prin activarea acestei clauze și renunțarea la orice negociere cu Lazio Rangers, ar câștiga 5 milioane de euro. Doar că mesajul celor ce conduc destinele clubului italian este unul clar: fără intermediari!

Tudorel ENE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.