Ianis Zicu, antrenorul echipei Farul Constanța: “Avem o şansă bună să fim în primele opt echipe în Cupa României”

0
220

Antrenorul echipei de fotbal Farul Constanţa, Ianis Zicu, a declarat, marţi, că este optimist în ceea ce priveşte partida cu Chindia Târgovişte din optimile de finală ale Cupei României, precizând că formaţia sa are “o şansă bună” de a intra între cele mai bune opt grupări ale acestei competiţii.

Este o tragere la sorţi bună, chiar dacă se putea şi mai bună şi să întâlnim o formaţie din Liga a II-a. Ţinând cont de formaţiile care rămăseseră în urnă, este totuşi cea mai bună variantă. Pe teren însă, lucrurile se schimbă faţă de ceea ce gândim şi ce este pe hârtie. Trebuie să ne pregătim, să fim concentraţi şi să dăm mai mult decât putem ca să ne calificăm. Este un avantaj că jucăm acasă, pentru că suntem obişnuiţi cu clima de la Constanţa şi cu reperele terenului. Sunt încrezător sută la sută că putem să mergem mai departe, dar trebuie să dăm totul pentru a câştiga. Avem o şansă bună să fim în primele opt din România în această de competiţie. Ţinând cont de perioada pe care o traversăm, ar fi o performanţă extraordinară şi am aborda cu o altă stare de spirit cele cinci etape rămase din sezonul regular în Liga a II-a“, a spus Zicu.

La rândul său, managerul clubului din Liga a II-a, Tiberiu Curt, a declarat: “Nu ne aşteptam să avem un adversar uşor, pentru că în această fază a competiţiei nu sunt decât echipe redutabile. Chindia este o formaţie pe val în Liga I, unde se afla în prima parte a clasamentului, dar vom aborda meciul la victorie, aşa cum am făcut-o şi împotriva celor de la Academica Clinceni, şi sperăm să mergem mai departe. Mă bucur, totodată, că vom juca în faţa unui adversar puternic înainte de reluarea campionatului, pentru că avem ocazia de a vedea la ce nivel suntem şi a pune la punct ultimele detalii înaintea luptei decisive pentru calificarea în play-off-ul Ligii a II-a“.

Echipa de fotbal Farul Constanţa va întâlni formaţia Chindia Târgovişte într-o partidă din faza optimilor de finală ale Cupei României, conform tragerii la sorţi care a avut loc, marţi, la sediul Federaţiei Române de Fotbal. Partidele din cadrul optimilor Cupei României se vor disputa la 10 februarie, de la ora 13:30, cu excepţia celor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior pe site-ul FRF.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.