Iată cum motivează PSD moțiunea împotriva lui Năsui

0
126

Ministrul Năsui trebuie demis de urgenţă, susține senatorul Felix Stroe, pentru că este responsabil pentru accentuarea degradării stării economiei românești.

Senatorii P.S.D. au depus moţiunea „O Românie în agonie, cu Năsui la Economie“, ce va fi marți, 16 martie a.c., dezbătută și votată în plenul Senatului.

„Principalele capete de acuzare din moțiune sunt:

1) Din cauza incompetenţei ministrului Năsui, România a ajuns să fie singurul stat membru din U.E. fără o politică industrială activă, fără o strategie de încurajare a capitalului autohton și a domeniilor din economie cu un grad mare de competitivitate.

2) Măsura 3 – Granturi pentru Investiții – este sabotată, prin compromiterea alocării fondurilor, ca urmare a intervenției personale ilegale a lui Năsui în sistemul informatic, ceea ce a determinat și o anchetă DNA.

3) Schema de ajutor de stat pentru HORECA a fost amânată cu doi ani, deși situația disperată a firmelor din domeniu reclama o aplicare imediată.

4) Voucherele de vacanță au fost eliminate în acest an, ceea ce îngroapă și mai tare turismul românesc

5) Au fost blocate plățile în Start-up Nation.

6) Au fost anulate programele de sprijin a exporturilor.

Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care Claudiu Năsui nu mai poate fi ministrul Economiei. A fost suspendată întreaga activitate a Fondului de Contragarantare.

Lucrurile nu mai pot continua așa! Dacă tot ați pus mâna pe putere prin rapt, atunci numiți profesioniști MĂCAR în posturile-cheie!“, a declarat senatorul P.S.D. Constanța, Felix Stroe.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.