Iată în ce zone din orașul Constanța se asfaltează în această săptămână

0
299
Noi locuri de parcare pe strada Castanilor - Foto: Primăria Constanța

În această săptămână se lucrează în mai multe zone din orașul Constanța. Conform graficului de lucru, în această săptămână, se asfaltează carosabilul pe bulevardul Tomis, între strada Poporului și strada Nicolae Iorga și pe străzile Făgetului, Muncel și Farului, porțiunea cuprinsă între bulevardul Alexandru Lăpușneanu și bulevardul Tomis.

Pe bulevardul Mamaia, tronsonul delimitat de strada Mircea cel Bătrân și bulevardul Tomis și pe porțiunea delimitată de strada Poporului și bulevardul Mamaia a bulevardului Tomis continuă reabilitarea zonei destinate circulației pietonilor.

Reabilitarea trotuarelor pe bulevardul Tomis – Foto: Primăria Constanța

Pe strada Dumbrăveni din cartierul Palazu Mare continuă reabilitarea infrastructurii pietonale, după finalizarea lucrărilor de modernizare a zonei carosabile. În cartierul Compozitorilor, se pregătește terenul în vederea asfaltării pe strada Nicolae Kirculescu.

Noi locuri de parcare sunt în curs de amenajare pe strada Castanilor, între blocurile 9 și 11 și pe terenul delimitat de străzile Dionisie cel Mic și Ștefăniță Vodă. Pentru îmbunătățirea condițiilor de trafic, se montează indicatoare rutiere în mai multe locații din oraș și se recondiționează echipamentele de semaforizare. Totodată, se aplică marcaje rutiere la trecerile de pietoni, în parcările asfaltate și la sensurile giratorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.