Iată toate localitățile carantinate, sâmbătă, de Departamentul pentru Situații de Urgență

0
513

Departamentul pentru Situații de Urgență a emis sâmbătă, 21.11.2020, ordinul de carantinare zonală pentru mai multe localități din județele Ilfov și Constanța.

În urma analizei de risc, în baza Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență emisă la propunerea Direcției de Sănătate Publică a județului Ilfov, respectiv Constanța, ținând cont de evaluarea epidemiologică avizată de către Institutul Național de Sanănătate Publică, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a emis în data de 21.11.2020, ordinul de carantinare zonală, timp de 14 zile, pentru mai multe localități din județele Ilfov și Constanța.

Acestea sunt Otopeni, Măgurele (cu satele aparținătoare Alunișu, Dumitrana, Măgurele, Pruni și Vârteju), Corbeanca (cu satele aparținătoare Ostratu, Petrești și Tamaș), Popești Leordeni, Dobroiești (cu satele aparținătoare Dobroești și Fundeni), Mogoșoaia, toate din județul Ilfov.

În județul Constanța au fost carantinate Lumina, Costinești, Agigea, Mihail Kogălniceanu, Medgidia, Valu lui Traian și Techirghiol.

Carantina pentru localitățile din Județul Ilfov intră în vigoare în data de 21.11.2020, de la ora 22.00.

Carantina pentru localitățile din Județul Constanța intră în vigoare în data de 21.11.2020, de la ora 20.00.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.