Idee inedită: cinema în aer liber pe plajă! Unde are loc și cât costă un bilet

0
3153

Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” invită prin intermediul Centrului Mulțifunctional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” să-ți încânți vara cu filme și emoții, în aer liber. Așa sună anunțul celor de la Centrul Cultural, care, vara aceasta au venit cu o idee inedita. Seri de film pe plajă.

În vremuri de pandemie totul se reprofilează la malul mării. Autoritățile locale și agenții economici caută să îi atragă cu evenimente inedite pe constănței, evenimente care să respecte măsurile impuse de autorități. Unul dintre aceste evenimente face referire la vizionarea unui film pe plajă. Astfel, toți cei interesați pot merge pe plaja Trei Papuci pentru a petrece o seară la cinema altfel.

Managerul plajei unde se țin evenimentele susține că idea este una extraordinară, mai ales în contextul în care autoritățile au dispus închiderea localurilor la ora 23:00.

„Ideea a venit din ambele părți pentru că ni s-a părut un evenimet cool. Putem să stăm să vizionăm un fil într-un mediu safe. Prețurile sunt foarte mici pentru că acest eveniment nu a venit din dorința de a face bani ci pur și simplu pentru a ne bucura împreună de un film. Sunt patru seri, iar primele două au fost full house.”, a declarat Ștefan Ciorbaru, managerul plajei Zoom Beach.

În perioada următoare puteți viziona pe data de 20 August – Bohemian Rapsody, iar pe 27 August – Skyfall. Prețul unui bilet este 12 lei. Biletele pot fi achiziționate de aici: https://bilete.cinemagia.ro/bilete/ui/movie/ticketTypes/?key=rxltvl8cahbq1ebf7ltht9ge

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.