Ilie Cobzariu, candidatul PMP la Primăria Ovidiu

0
750

Partidul Mișcarea Populară continuă campania pentru desemnarea candidaților la alegerile locale din acest an. Candidatul PMP pentru funcția de primar al orașului Ovidiu este Ilie Cobzariu.

Ilie Cobzariu locuiește în orașul Ovidiu, este căsătorit, are 58 de ani, iar în prezent deține funcția de Administrator al unei companii private. După anul 1990 a lucrat în mai multe companii cu capital majoritar privat, aducând de fiecare data un plus de valoare, firmele respective fiind întotdeauna numai pe profit.

„Nu am făcut parte din niciun partid politic și nu am cochetat cu politica până în prezent. Consider că a venit momentul în care să mă implic și să aduc schimbarea mult dorită. Experiența din locurile în care am lucrat va aduce un suflu nou în administrația locală a orașului Ovidiu”, a declarat Ilie Cobzariu

„Salut decizia domnului Cobzariu de a candida pentru funcția de primar al orașului Ovidiu si sunt convins că un profesionist poate face lucruri bune și constructive în administrația locală”, a declarat Claudiu Palaz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.