Iluminat festiv și anul acesta, în Ovidiu

0
1301

Orașul Ovidiu se pregătește de sărbători, într-un an total diferit față de alți ani. Chiar dacă orașul se află în carantină și nu se știe în ce mod se vor desfășura Sărbătorile de Crăciun și sfârșitul de an, aleșii locali nu vor ca acestea să treacă neobservate.


Primarul Geoge Scupra ne-a precizat faptul că ovidienii vor avea parte, și în acest an, de luminițe și de brad împodobit, unde să poată face poze și pe unde se plimba. Toate acestea vor fi dezbătute în cadrul ședinței de consiliu de marți, 24 noiembrie a.c.

„Anul acesta vom împodobi un brad, dar nu vom cumpăra unul, pentru că avem unul crescut în pământ, în fața Casei Căsătoriilor, este destul de mare. Vom monta și luminițe în parcul Primăriei, vom aduce și 2-3 căsuțe pentru vată de zahăr, vin fiert și ce se mai servește acolo, dar nu vom mai face ca anii trecuți. Anul acesta este diferit, trebuie să cheltuim banii în mod eficient“, a declarat, pentru Focus Press, George Scupra, primarul orașului Ovidiu.

Cadouri pentru copii

Edilul-șef el a mai menționat că toți copiii care învață în Ovidiu vor primi cadouri din partea Primăriei. „Copiii de la grădiniță până în clasele a VIII-a vor primi cadouri din partea Primăriei. Avem circa 1.400 de copii, pentru care pregătim pachete de Crăciun. Acestea vor fi distribuite la fiecare copil acasă, de către voluntari. Copiii se vor bucura să știe că a venit Moșul la poartă și le-a adus un cadou. Vor avea, la fel ca data trecută, o cutie cu carți și dulciuri“, a mai declarat George Scupra.


Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.