Iluminatul festiv de la Craiova: peste 1 milion de beculeţe care consumă cât 6 calorifere electrice

0
131

Cele peste un milion de beculețe folosite în Craiova pentru iluminatul de sărbători consumă „cât șase calorifere electrice”. Asta afirma primarul orașului, Lia Olguța Vasilescu, într-o intervenție la un post de televiziune național, conform jurnalulolteniei.ro.

Avem un contract cu firma care asigură iluminatul public să orneze gratuit de sărbători oraşul. Sigur că noi ne întâlnim cu ei în timpul verii şi stabilim ce tip de instalaţii ne dorim. În acelaşi timp, vreau să vă spun că şi consumul este foarte mic. Deşi sunt 1.200.000 de beculeţe, ele consumă cât şase calorifere electrice“, a spus Lia Olguţa Vasilescu, la Antena 3.

Târgul de Crăciun din Craiova a fost împărțit în acest an, iar primarul a explicat că a luat o astfel de decizie din cauza pandemiei, pentru a evita aglomerația: „În ceea ce priveşte riscul pandemic, anul acesta am asigurat acest Târg de Crăciun într-un perimetru de aproximativ un kilometru pătrat. E deschis în trei pieţe din Craiova”, a mai declarat primarul Craiovei, citată de jurnalulolteniei.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.