Împușcături în centrul Capitalei. Brigada Antitero caută atacatorul

0
393
Alertă maximă în Capitală - Foto: Realitatea.net

S-au auzit împușcături în centrul Capitalei, lângă Arcul de Triumf, în urmă cu puțin timp. Brigada Antitero a ajuns la locul incidentului și verifică fiecare scară de bloc din zonă.

O femeie și-a găsit mașina spartă în jurul orei 14.00 și a reclamat împușcăturile. Aceasta crede că s-a tras cu un pistol cu bile în autoturismul ei.

„Mi-am găsit mașina ciuruită. După ce am sunat eu la Poliție, s-au mai auzit două împușcături. Nu se aștepta nimeni să mai tragă. Când s-a tras a doua oară, atunci au intervenit… M-am speriat foarte mult. Unde este geamul spart este locul copilului meu. Stau de șase ani aici, nu s-a întâmplat un astfel de incident. E o zonă liniștită. Șase bile am găsit. Polițiștii m-au întrebat la ce oră s-a întâmplat, cum am găsit bilele. Persoana respectivă a tras fără țintă, nu a vrut să rănească oameni, probabil vrea să facă vâlvă”, a spus femeia care și-a găsit mașina avariată și a alertat Poliția.

Martorii spun că ar fi vorba despre un conflict, dar se iau în considerare mai multe scenarii. Mascații verifică zona în căutarea atacatorului, potrivit Realitatea.net.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.