În Constanța sunt construite străzi de la zero

1
3763

Noi străzi din municipiul Constanța sunt construite de la zero. Din această săptămână, încep lucrările de investiții în infrastructura rutieră pe străzile Tache Ionescu și Theodor Pallady din cartierul Palazu Mare.

În ceea ce priveste modernizarea traseelor pietonale, lucrările avansează pe bulevardul Mamaia, porțiunea cuprinsă între strada Mircea cel Bătrân și strada Bucovinei. Se decopertează zona pietonală, simultan cu montarea pavelelor noi.

Pe strada Unirii, se reamenajează trotuarele pe porțiunea cuprinsă între strada Prelungirea Unirii și bulevardul Mamaia. Suprafața pietonală este reconfigurată, se amplasează pavele și se extind alveolele cu spațiu verde.

Conform graficului de lucru, în această săptămână se va recondiționa cu asfalt parcarea din zona Sala Sporturilor. Pentru a permite colectarea apelor pluviale, în Portul Tomis se reconfigurează  zona carosabilă.

Zona de acces către plaja Modern este modernizată, se reabilitează elementele scărilor care permit staționarea persoanelor. În pasajul subteran de la Gară continuă lucrările de recondiționare a finisajelor exterioare de tencuieli.

Spațiile verzi din aliniamentele stradale sunt întreținute și igienizate. Se intervine cu echipamente profesionale.  

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.