În iunie va avea loc Festivalul Tradițiilor și Gastronomiei Pescărești, la Pavilionul Expozițional

0
832

Consiliul Judeţean Constanţa, prin Centrul Cultural Județean “Teodor T. Burada” Constanța, în colaborare cu Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța și Asociația Patronală RESTO Constanța, oganizează, în perioada 15-18 iunie 2023, “Festivalul Tradițiilor și Gatronomiei Pescărești”.

Evenimentul, dedicat tradițiilor gastronomice și culturale locale din Dobrogea, va avea loc la Pavilionul Expozițional din Constanța. Pe durata celor patru zile de desfășurare, numeroși producători de profil, cherhanale și restaurante cu specific pescăresc, dar și renumiți maeștri bucătari, vor participa în calitate de expozanți și vor încânta publicul cu o varietate de produse tradiționale din pește, fructe de mare, dar și cu degustări de vinuri produse în cramele din Dobrogea.

Atmosfera va fi întreținută de artiști celebri, precum Elena Gheorghe, Ionuț Dolănescu, Stelu Enache, Ovidiu Lipan Țăndărică, Ionuț Galani, dar și unele dintre cele mai renumite tarafuri și ansambluri folclorice care promovează muzica tradițională.

M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.