În lipsa festivalului NEVERSEA organizatorii au decis să facă un nou eveniment în acest weekend

1
1741
Festivalul Neveresea

Organizatorii Festivalului Neversea au hotărât ca anul acesta, în lipsa grandiosului eveniment ce a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus, să deschidă plaja pentru relaxare.

Constănţenii, dar şi turiştii sunt aşteptaţi pe plaja de la Modern pentru a împărtăşi momente frumoase cu organizatorii festivalului.

Suntem cu toții nostalgici și plini de amintiri în acest weekend, când ar fi trebuit să aibă loc cea de-a patra ediție a festivalului Neversea. Dar, venim cu o surpriză pentru constănțeni și nu numai. În locația în care se desfășoară în fiecare an festivalul, deschidem plaja Neversea care ar trebui să redea un pic din atmosfera festivalului și care sperăm să fie o locație îndrăgită, în primul rând de constănțeni, dar și de turiștii care vin la malul Mării Negre. Plaja Neversea va fi deschisă întregul sezon. În acest context, vă invităm la o deschidere mai soft a plajei Neversea. Spun mai soft, pentru că având în vedere restricțiile impuse în această perioadă nu putem organiza nimic special, dar deschidem plaja pentru oricine dorește să vină, respectând, bineînțeles, toate normele și măsurile care se impun în aceste vremuri. Ne-am bucura să fiți alături de noi, pentru că ați fost printre cei care ne-au sprijinit în toți acești ani. Așadar, vă așteptăm sâmbătă, după ora 12.00 sau duminică, tot după ora 12.00, pe plaja Neversea să ne revedem și să ne bucurăm de mare”, transmit reprezentanţii festivalului.

M.G.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.