GALERIE FOTO. UPDATE. În sfârșit, se pregătește reabilitarea scărilor de la Modern!

0
523

Infrastructura pietonală este în curs de reabilitare în mai multe zone din oraș. Noi locații sunt cuprinse în graficul de execuție realizat de Confort Urban pentru lucrările din această săptămână.

Se reabilitează trotuarele pe strada Tabla Buții și Răchițași, porțiunile cuprinse între Bulevardul Mamaia și strada Chiliei, bordurile sunt demontate pentru a fi înlocuite cu unele noi.

În paralel, în zona centrală a orașului, continuă lucrările de recondiționare a traseelor pietonale pe strada Constantin Brătescu, tronsonul delimitat de străzile Avram Iancu și Atelierelor, iar din această săptămână se reamenajează suprafața pietonală și pe strada Griviței, între străzile I.G. Duca și Jupiter.

Conform graficului de lucru, lucrările de reabilitare a scărilor de acces către plaja Modern avansează în ritm susținut. Echipele S.C. Confort Urban S.R.L. intervin în zona esplanadei de pe strada Mircea cel Bătrân.

De asemenea, pe strada Mircea cel Bătrân, se recondiționează infrastructura pietonală din zona Oficiului Poștal Nr. 9.

Pe strada Badea Cârțan, spațiul urban este reconfigurat prin amenajarea de noi locuri de parcare și redistribuirea suprafeței pietonale.

Pe strada Vârful cu Dor, se reabilitează atât trotuarele, cât și acostamentele stradale.

Echipele administratorului drumului public continuă montarea indicatoarelor de informare în mai multe locații din oraș și recondiționarea echipamentelor de semaforizare.

UPDATE. Potrivit Primăriei Constanța, echipele administratorului drumului public intervin, în aceste zile, asupra scărilor din zona de esplanadă de pe strada Mircea cel Bătrân, după ce în cursul săptămânii trecute s-a acționat în zona de acces către plaja Modern, dinspre strada Ștefan cel Mare.

Se decolmatează șanturile, pentru a pregăti terenul pentru amplasarea rigolelor din beton. De asemenea, se înlătură bordurile de beton de pe partea laterală a scărilor. Treptele urmează să fie stabilizate prin montarea de cofraje din metal. Se vor placa cu oțel contratreptele și pereții laterali ai scărilor.

Scările vor fi recondiționate prin turnarea unui nou strat de beton, iar pentru separarea fluxurilor de trecători va fi amenajată un suport de sprijin.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.