În urma protestului solicitările taximetriștilor au fost acceptate de reprezentanții administrației locale

2
1994

Taximetriștii au protestat, din nou, în cursul zilei de vineri, 30 iulie a.c., nemulțumiți de Regulamentul privind organizarea și executarea serviciului de transporturi în regim de taxi în municipiul Constanța.

Acest regulament va fi supus votului consilierilor locali municipali în cadrul ședinței de Consiliu Local Municipal Constanța, vineri, 30 iulie a.c..

Contactat de Focus Press, Sorin Coadă, reprezentantul Camerei Taximetriștilor din Constanța au vorbit a vorbit despre acest protest și dacă a avut discuții după acel manifest cu reprezentanții primăriei.

Acesta a spus că a discutat cu viceprimarii orașului și că, spre surprinderea sa au fost aduse amendamente la acel regulament, cele pe care taximentriștii le-au cerut în cele cinci luni de discuții interminabile. Totodată, Regulamentul se va vota în această nouă formă, iar Sorin Coadă a declarat că nu de acord cu el. Ca noutate se vor înființa mai multe stații de texi în Constanța:

”Ședința începe la ora 13.00. Am discutat cu viceprimarii Ionuț Rusu și Florin Cocargeanu după încheierea protestului. Am fost surprinși plăcut. Tot ce am cerut noi de-a lungul timpului era pregătit în amendamente. Despre o parte dintre amendamente știam, dar despre stațiile de taxi nu știam. Această problemă a fost rezolvată. Vor fi stații în Portul Tomis, stație la City Park Mall cu intrare din strada Soveja, în partea dreaptă a sensului giratoriu. La Cazino nu se va schimba stația de taxi. Se va înființa stație de taxi la Antoniade, la Policlinica cu Plată mai precis. Articolul 49 a fost scos din Regulament, lucru pe care îl solicitasem cu mult timp în urmă.”

Loredana MIHAI

2 COMENTARII

  1. Ati castigat … NIMIC ! Sunteti reprezentatii unei activitati pe cale de disparitie ! Un sistem de taximetrie invechit reprezentat de mentalitati invechite. Viitorul este al “car sharing” precum si al autovehiculelor nepoluante. Ma asteptam, ca cetatean al acestui oras, sa vad ca autoritatea locala vine cu propuneri in sprijinul scaderii gradului de poluare … de ex, in 2 – 3 ani tot parcul auto care desfasoara activ de taximetrie sa fie cu emisii 0.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.