În vara acestui an au fost înregistrate 399 de infracțiuni, pe litoralul românesc

0
73
Imagine cu rol ilustrativ

Inspectoratul de Poliție Județean Constanța a anunțat că, în acest sezon estival, s-au înregistrat mai puține infracțiuni față de aceeași perioadă din 2020 și au fost aplicate mai puține amenzi în trafic.

„Inspectoratul de Poliție Județean Constanța a planificat activățile pentru sezonul estival 2021 luând în calcul faptul că numărul persoanelor care se vor afla de pe litoral va fi mai mare decât al celor care și-au petrecut vacanța în sezonul 2020. În acest sens, am obținut sprijinul Inspectoratului General al Poliției Române și au fost delegați suplimentar pentru a asigura un climat de ordine și siguranță publică încă 200 de polițiști de la inspectoratele din țară“, a declarat comisarul de poliție Codrin Popoiu.

Potrivit acestuia, au fost înregistrate cu 57 mai puține infracțiuni față de sezonul estival 2020, respectiv 399 de infracțiuni. Din acestea, aproximativ 50% dintre ele au fost înregistrate în perioada zilei, iar din procentul de 50% au fost furturi din camere de hotel sau de pe plajă.

Vara aceasta, pe litoral, în trafic au fost aplicate 7.000 de amenzi, cu o valoare totală de peste 3 milioane de lei. Adică o scădere de 1.358 de amenzi comparativ cu anul 2020.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.